Продължават емоциите около празника Хелоуин. Даваме думата на пловдивчанин, станал свидетел

...
</TD
>Продължават емоциите около празника Хелоуин. Даваме думата на пловдивчанин, станал свидетел
Коментари Харесай

Пловдивчанин: Грозно и жалко е! Няма мърдане от тази всеобща хипноза 

Продължават страстите към празника Хелоуин. Даваме думата на пловдивчанин, станал очевидец на неособено приятна картинка:

Да прибавя към празничните нюанси на Хелоуин това, което се случва в жилищните блокове в " Тракия ".. Е, аз ви прихващам една врата на жилищен апартамент, споделила същата орис. Потърпевшите са мои съседи.

Че бъдещето на подрастващите е обречено, е ясно. Празнуваме западни празници, без да имаме една секунда обща история с тях. Грозно е. И тъпо. Но няма мърдане от тази всеобща внушаемост. 

Има един доста известен американски филм - " Чистката ". Мисля, че не е надалеч денят, в който ще разиграем и неговият злокобен сюжет. 

Не знам кое възприятие е по - мощно вътре в мен сега. Гняв, че младите имат подправени идоли, или горест, че и аз имам дете, което пораства в тази среда.

Една от традициите на този празник е преобличането, при което децата се обличали в костюми или и обикаляли от врата на врата, с цел да събират лакомства. Ако някой хазаин не благоволи да им даде бонбони, то той бива включван в черния лист на малчуганите и до края на вечерта получавал " беля " – счупена пощенска кутия, рола тоалетна хартия в двора на къщата или яйца по вратата или колата.

Ако и вие станете очевидци на нещо, което съгласно вас заслужава да бъде оповестено, можете да ни изпращате сигнали, фотоси и видеа на електронната ни поща [email protected], на телефон 0886 598 267 или на фейсбук страницата ни Plovdiv24.bg Новини.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР